Le Chic Cards > Geboortekaartjes meisje? Bekijk onze unieke collecties

Geboortekaartjes meisje

Worden jullie binnenkort verblijd met de komst van een lieve, kleine spruit? Dan wil je jullie familie en vrienden natuurlijk snel laten weten hoe gelukkig jullie zijn met de komst van jullie mooie dochter. Momenten van puur geluk deel je nu eenmaal met dierbaren. En dat doe je het best met een vrolijk, uniek geboortekaartje voor meisjes.

0 kaartjes

Geboortekaartjes voor meisjes

Jullie dochtertje is geboren en de hele wereld mag het weten! Kies daarom voor een origineel geboortekaartje van Le Chic Cards. Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment aan kleurrijke, trendy geboortekaartjes voor meisjes. Helemaal volgens de laatste trends. Zit jullie favoriet er niet bij? Dan kunnen we ook een exclusief kaartje voor jullie ontwerpen.

Meisjes geboortekaartjes bestellen

Heb je een mooi design gevonden op onze website? Personaliseer hem dan helemaal naar wens in onze editor. De enveloppen of pocketfolds kun je vast vooraf bestellen, zodat je de adressen al kunt opschrijven. Wanneer jullie kindje geboren is, kun je de overige teksten op de kaart aanpassen. De geboortekaartjes bestel je vervolgens heel eenvoudig vanuit jullie account.

Do it yourself

Een extraatje toevoegen aan jullie geboortekaartje? Bestel dan de geboortekaart-labeltjes bij het babykaartje. Uniek en persoonlijk.

Op zoek naar een bepaalde stijl? Gebruik de filters om een selectie te maken uit onze collecties.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: