Le Chic Cards > Grafisch logo ontwerp door onze creative design studio

Creative design studio

Grafisch ontwerp

 

C R E A T I V E   D E S I G N   ST U D I O

De aankondiging van jullie huwelijk of geboorte van je kindje wordt extra uniek met een persoonlijk logo of huisstijl ontwerp! Met vakmanschap en creativiteit maken wij voor jullie een ontwerp voor al het huwelijksdrukwerk en andere uitingen zoals posters, servetten en stickers. Of het nu om een save the date kaart, een trouwkaart of een bedankkaartje of geboortekaartje gaat: wij ontwerpen het! Wij staan jullie graag te woord om je wensen te bespreken.

Grafisch ontwerp logo

Logo

Exclusive logo design

Met een exclusief logo voor jullie bruiloft maak je het huwelijksdrukwerk pas echt exclusief. Zo weet je zeker dat niemand anders dezelfde kaarten heeft! Het is zelfs mogelijk het logo te gebruiken in jullie trouwringen. Het logo ontvang je in PDF en PNG formaat, oftewel formaten die geschikt zijn voor alle drukkerijen.

 

 

Grafisch ontwerp trouwkaart

Ontwerp

Stunning wedding invitations

We zien momenteel steeds vaker dat aanstaande bruidsparen en aanstaande ouders een persoonlijk en uniek ontwerp willen voor de huwelijksuitnodigingen of geboortekaartje. Een ontwerp dat helemaal past bij wie ze zijn. Daarom helpen wij jullie graag deze wensen te verwezenlijken naar een trouwkaart, trouwhuisstijl of geboortekaartje. Samen met jullie gaan we aan de slag om tot een exclusief design te komen.

Grafisch ontwerp overige

Go all out

No rules, no limits

Andere creatieve ideeën? Je logo of persoonlijk ontwerp kun je ook gebruiken voor andere uitingen zoals (welkomst)posters, liturgie, stickers, sleutelhangers, hotelhangers, servetten, pennen, tasjes, banners en nog heel veel meer. Nieuw is de digitale Save the date kaart: een grafisch ontwerp van een online uitnodiging als PDF, speciaal voor jou gemaakt.
 

Werkwijze

What to do?

We create it all

Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij vinden het prettig om jullie wensen te vertalen naar een goed ontwerp en daarvoor hebben wij enkele gegevens nodig. Zoals de stijl, het formaat en de kleuren die jouw voorkeur hebben. Laat ons ook even weten wat jullie namen zijn en om welke datum het gaat.

Meer inspiratie vind je hier!

 

 • Logo voor €95,00: ontwerp van logo, aangeleverd in PDF en PNG bestanden. (incl. 3 correctierondes)
 •  
 • Pakket 1 voor €75,00: ontwerp op basis van bestaande illustraties van de website Le Chic Cards. (incl. 3 correctierondes)
 •  
 • Pakket 2 voor €150,00: ontwerp persoonlijke en unieke trouwkaart. (incl. 3 correctierondes)
 •  
 • Pakket 3 voor €195,00: ontwerp van complete trouwhuisstijl bestaande uit een Save the date kaart, trouwkaart, dagprogramma, bijlagekaartje, wedding wishes, wedding vows en bedankkaartje. (incl. 3 correctierondes)
 •  
 • Digitale Save the date kaart voor €100,00: Save the date kaart in PDF, klaar om te versturen per e-mail.
 •  

Extra correctieronde voor €25,00

LOGO ONTWERP | ZAKELIJK

Een mooi logo voor je bedrijf? Wij ontwerpen samen met u/jou een logo wat past bij de onderneming.

 • Logo voor € 175,00 (ex. btw)  ontwerp van logo, aangeleverd in PNG | EPS | of ander formaat. (incl. 3 correctierondes)

Bovengenoemde prijzen zijn de ontwerpkosten, daarbij komen nog kosten voor het drukken van de kaarten en de enveloppen. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. Voor de ontwerpkosten krijg je een aparte factuur per e-mail.

Informatie en inspiratie

Je staat er niet alleen voor bij Le Chic cards!

Prijzen

Bekijk onze overzichtelijke prijslijsten met kaartformaten.

Enveloppen

Je uitnodiging versturen kan op zoveel verschillende manieren.

Tips en FAQ

Kijk bij onze tips of FAQ om antwoord op de meeste gestelde vra

Inspiratie

Le Chic Cards is helemaal op de hoogte van de laatste trends. D

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: