Le Chic Cards > Bekijk alle geboortekaartjes uit onze stijlvolle collecties

Alle geboortekaartjes

Verwachten jullie binnenkort een klein wondertje? Het magische gevoel dat daarmee gepaard gaat, is onbeschrijfelijk. Jullie zijn trots! En de hele wereld mag dat weten. Kies daarom voor een veelzeggend geboortekaartje. Een geboortekaartje dat precies bij jullie past.

0 kaartjes

Unieke geboortekaartjes

Bij Le Chic Cards kun je kiezen uit een breed assortiment aan unieke geboortekaartjes, geheel volgens de laatste trends. Van klassiek tot modern en van hip tot stijlvol. Kun jij tussen de diverse kaarttypen, thema’s en stijlen jouw favoriet toch niet vinden? Geen probleem, dan ontwerpen wij een uniek geboortekaartje speciaal voor jullie.

Vooraf enveloppen bestellen

Al voor €1,- bestel je een echte proefdruk en een sample setje van alle papiersoorten en envelopkleuren. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Wil je de enveloppen vooraf bestellen, zodat je ze al kunt adresseren? Klik dan hier.

Do it yourself

Iets extra's aan jullie geboortekaartje toevoegen? Bestel dan de geboortekaart-labeltjes bij het babykaartje. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk geboortekaartje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: