Le Chic Cards > Geboortekaartjes jongen: stoere, originele collecties

Geboortekaartjes jongen

Mogen jullie binnenkort een dapper mannetje op de wereld verwelkomen? Gefeliciteerd! Wanneer het écht zover is, willen jullie vrienden, familie en dierbaren natuurlijk zo snel mogelijk verblijden met dit mooie nieuws. Kondig de geboorte van jullie zoon daarom aan met een origineel, stoer geboortekaartje voor jongens.

0 kaartjes

Jongens geboortekaartjes

Vanzelfsprekend verdient jullie stoere zoon een geboortekaartje dat bij hem past. En ook bij jullie als gezin. Kies daarom voor een uniek geboortekaartje van Le Chic Cards. Bij ons kun je kiezen uit een breed aanbod aan vrolijke jongens geboortekaartjes, maar je kunt ook een uniek exemplaar (laten) ontwerpen.

Geboortekaartjes online bestellen

Al voordat jullie zoon geboren is, kunnen jullie een favoriet design uitkiezen en personaliseren. Door de enveloppen (of pocketfolds) vooraf te bestellen, kun je de adressen alvast schrijven. Is jullie kindje geboren? Dan zijn de teksten, zoals de geboortedatum, eenvoudig aan te passen. Het kaartje bestel je vervolgens online vanuit je account.

Do it yourself

Een extraatje toevoegen aan jullie geboortekaartje? Bestel dan de geboortekaart-labeltjes bij het babykaartje. Uniek en persoonlijk.

Weet jij al ongeveer wat je wilt? Gebruik dan de filters om een selectie te maken uit onze collecties.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: