Le Chic Cards > Hier lees je het laatste nieuw van Le Chic Cards

Nieuws

 

{31-03-2013} Trouwkaarten en geboortekaartjes op canvas

Bij Le Chic Cards kan je je trouwkaart of geboortekaartje op canvas laten afdrukken. Graag maken wij een concept van jullie kaartje, eventueel in combinatie met een mooie foto!

 

{06-02-2013} Letterpress trouwkaarten

Vanaf februari 2013 kan Le Chic Cards ook trouwkaarten leveren in Letterpress! Dit is een drukwijze waarbij de drukvorm (teksten en vormen) in het papier gedrukt wordt. Deze kaarten hebben een zeer exclusieve uitstraling! Hebben jullie interesse in deze kaarten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Le Chic Cards.

 

{ 16-01-2013} Nieuwe achtergronden in "Ombre" en "Chevron/Chevon".

Gespot op  websites van trendsetters: Ombre! Ombre of dip dye is het geleidelijk in elkaar overvloeien van kleuren. Het wordt al een tijdje gebruikt bij kappers, maar nu dus ook in kleding, behang, sjaals en kaarten! Bij Le Chic Cards kunnen jullie nu deze achtergronden op jullie zelf te ontwerpen kaart zetten! Veel plezier met het maken van jullie eigen speciale kaart!

Een tijdje geleden heb ik ook een achtergrond in de editor geplaatst met Chevron strepen, dit zijn strepen in een visgraatmotief. Gecombineerd met een "ombre" achtergrond is dit geweldig! Daar wordt je nou helemaal blij van!

Je vindt deze achtergronden in de editor bij versieringen > overige achtergronden!

 

{ 15-01-2015}  Trouwhuisstijl of Stationary

Een compleet overzicht van wat Le Chic Cards voor jullie kan betekenen op het gebied van trouwhuisstijl of stationary. Verlovingskaarten, Save the date kaarten, trouwkaarten en RSVP's, dagprogramma's, menukaarten en tafelschikking, trouwposters, liturgie en bedankkaartjes!

 

{14-12-2012} Kerstkaarten

Nog 11 dagen voordat het kerstmis is! Kies een van de prachtige ontwerpen uit of maak zelf een kerstkaart in de editor!

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: