Le Chic Cards > Maak je bruiloft onvergetelijk met een persoonlijke trouwhuisstijl

Trouwhuisstijl

Alles over trouwhuisstijlen

Misschien vraag je je af wat jouw mogelijkheden zijn op het gebied van een persoonlijke trouwhuisstijl. Jullie trouwkaart is natuurlijk onmisbaar in het geheel, maar daarnaast kun je kiezen uit talloze extra kaartjes. Kaartjes die jullie bruiloft nét dat beetje extra geven.

 

Leafy Love

Trouwhuisstijl minimalistisch takje

Greenery Chic

Trouwhuisstijl met groene bladeren

Chic Feather

Minimalistisch maar prachtig!

 

Floral Chic

Bloemen en besjes in watercolor

 

Chic Lace

Modern chic

 

Blue Berry

Nature chic

 

 

Trouwkaarten

De magie van jullie huwelijk begint met het uitkiezen van een mooie trouwkaart. Op het gebied van trouwkaarten zijn de opties eindeloos. Je kunt experimenteren met kleuren, stijlen, vormen en teksten. Wil je echt een uniek exemplaar, dan kies je voor een exclusieve trouwkaart. Speciaal voor jullie ontworpen door onze Creative Design Studio. Leg ons al jullie wensen voor, dan stemmen wij alle elementen van jullie trouwhuisstijl perfect op elkaar af.

Save the date

Je kunt er ook voor kiezen om vooraf een save the date kaartje de deur uit te doen. Uiteraard in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. Door een save the date kaartje tijdig te versturen, ben je er zeker van dat al jullie vrienden en familie aanwezig kunnen zijn op de dag van jullie huwelijk. En dat is natuurlijk precies wat je wilt.

Dagprogramma

Jullie gasten zijn vast nieuwsgierig naar de invulling van de dag. Hoe laat worden zij bijvoorbeeld verwacht? En wanneer start het avondprogramma? Het programma verschilt natuurlijk voor daggasten en avondgasten, dus een programmakaartje is dan wel zo handig voor wat extra duidelijkheid.

Wedding vows

Misschien dragen jullie tijdens jullie trouwerij wel een persoonlijke tekst aan elkaar voor. Oftewel, een trouwbelofte. In dat geval is het ontzettend leuk om deze waardevolle uitspraken vast te leggen in een trouwbelofte boekje. Ook dit kaartje kunnen we geheel in de trouwhuisstijl opmaken.

Informatiekaartje

Jullie trouwkaart is natuurlijk bedoeld om gasten te informeren, maar bovenal om ze alvast een voorproefje van jullie huwelijk te geven. Het zou dus goed kunnen dat je nog wat informatie over hebt die gewoonweg niet op de trouwkaart past. In dat geval is een informatiekaartje in dezelfde stijl een perfecte oplossing.

RSVP kaartje

Het is een fijn gevoel om te weten of de genodigden daadwerkelijk aanwezig zullen zijn op jullie bruiloft. Daarnaast is het ook gewoon praktisch om te weten. Stuur daarom een RSVP kaartje mee. Zo vraag je je gasten op een nette manier om je te laten weten of ze wel of niet zullen komen.

Naamkaartje

Verschillende vriendengroepen en families zullen elkaar leren kennen tijdens jouw bruiloft. Extra leuk is het om je gasten te mixen, bijvoorbeeld tijdens het diner, door te kiezen voor een tafelschikking. Mooi opgemaakte naamkaartjes maken dat extra makkelijk én stijlvol.

Menukaartje

Zo, tijd voor het diner! Ook dit is een belangrijk, gezellig onderdeel van een trouwerij. Om je gasten te laten weten wat er op het menu staat, kun je (per tafel of per gast) een menukaartje neerzetten. Laat je deze maken in jullie persoonlijke trouwhuisstijl, dan zorg je meteen voor unieke tafeldecoratie.

Gastenboek kaartje of Wedding wishes

Natuurlijk kun je kiezen voor een traditioneel gastenboek tijdens het avondprogramma. Maar tegenwoordig bestaan er ook trendy wenskaartjes, geheel gepersonaliseerd. Daarop kunnen alle gasten een persoonlijke boodschap achterlaten. Leuk om achteraf terug te lezen!

Labelkaartje

Ook labelkaartjes, bijvoorbeeld met een leuke quote erop, kun je bestellen in hetzelfde design als jullie trouwkaart. Thuis knip je ze uit en maak je er een gaatje in. Zo heb je zelf ook een mooi aandeel gehad in het creëren van een unieke trouwkaart.

Bedankkaartje

Na afloop van jullie trouwerij wil je jullie gasten natuurlijk bedanken voor hun aanwezigheid. Je kunt ervoor kiezen dit op de avond zelf te doen, maar een paar weken later is ook een optie. Zo geef je iedereen een mooie herinnering aan de dag en laat je ze weten hoe fijn je het vond dat zij erbij konden zijn.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: